måndag 2 januari 2012

Expo har koll på Sd men vem har koll på Expo?

Detta är alltså vad Expos utbildningsansvarige åker runt och orerar om på våra skolor. Sverigedemokraterna ska uppenbarligen stå till svars även för partier de tagit avstånd ifrån genom bildandet av ett nytt parti. Att man är oense om ett partis linje är väl den vanligaste anledningen till att s.k. utbrytare bildar nya partier.

Han nämner också Socialdemokraterna och "de konservativa" som sprungna ur nazism och annat hemskt men säger inte ett ord om kommunismen. Hur kan det komma sig?

Den här länken (http://expo.se/stodexpo/) går till några av de kändisar som är supporters till Expo. De har alla lika fina och korrekta argument.

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Mitt yrke är ju inte helt ofarligt, så att se den där vidrige psykopaten kan ställa till vad fan somhelst. Kan tillägga att jag har fordonsvård idag, så jag överlever väl denna dag oxå.
God fortsättning förresten....

Britt sa...

Här har vi det lugnt men jag tänkte på dig och vilket slags jobb du ev. hade att utföra. Jag är bara glad över att slippa stormar, även om det blir torrt och fint, för jag har ju stora träd runt min gård och man kan ju aldrig veta hur mycket de tål.
God fortsättning själv och ta´t lugnt!