onsdag 18 januari 2012

Fritt fram för rånarluvor i skolan.

Detta kan låta som en lögn men det är faktiskt så att det i fortsättningen är upp till varje lärare att avgöra om man ska tillåta ansiktstäckande klädsel i skolan. Under dagens partiledardebatt i Riksdagen uttalade Jan björklund sin mening om detta och hans åsikt är att "oavsett om man vill ha heltäckande slöja eller rånarluva så är det lärarens sak att bestämma om detta". Hur många lärare kommer att våga, eller orka, ta de konflikter som med all säkerhet kommer att uppstå och kommer man att bedöma slöjan och rånarluvan på samma vis?

6 kommentarer:

Blodsven sa...

Den listige oduglingen slapp ju på vis, att som högste chef ta sitt ansvar för en viktig skolpolitisk principfråga. Fegheten är också ett folkpartistiskt särdrag, så vad i helvete ska vi med dom till...

Britt sa...

Jag är benägen att tro att hela invandringsfrågan behandlas med feghet av sjuklövern. Man vill ju inte tro att så många människor skulle vara så oförstående som de verkar.

Blodsven sa...

Bättre att spela dum, än att avslöja att man är det...

Britt sa...

Ja du, det brukar ju betala sig. Såg på "Uppdrag granskning" igår. Kristinehamns kommun mer eller mindre skänkte bort både camping, herrgård och mycket mer utan att någon fick lägga bud. Det var redan uppgjort med en konsult som varit anlitad av kommunen. Olagligt alltså, men de som låg bakom det hela hängde med hakan och visste ingenting. Undrar vad de fick i gengäld?

Maverick sa...

Britt, de visste precis vad de gjorde, de är kriminella och lögnare.
Och Kristinehamns tidigare "starke man" Törnesjö gjorde likadant när han med höga brösttoner talade i kommunfullmäktige om Campingen, som Clinton gjorde framför tv-kamerorna, när han sa att:"I never had sex with that woman,Miss Lewinsky.", kliade sig på näsan.

Britt sa...

Jag kan inte annat än hålla med. Stora och lättöverkomliga pengar är en stark drivkraft.