onsdag 28 december 2011

Men de vill ju inte ge oss uppmärksamhet??

Nu har ytterligare en sverigedemokrat blivit utesluten av transportarbetarförbundet. De har t.o.m. skrivit in i sina stadgar att sverigedemokrater inte är välkomna.
(Uppdaterat: Att det skulle finnas i stadgarna hade de tydligen ljugit om. Varför blir man inte förvånad? Personen ifråga blev inte heller utesluten men det krävdes av honom att han avsade sig sina politiska uppdrag. Svensk demokrati i nutid.)

Män har klätt sig i kvinnlig hembygdsdräkt för att demonstrera mot sverigedemokrater som fått mandat i kommunfullmäktige.

Hembygdsföreningar har manifesterat mot att sverigedemokraterna ska få hylla hembygden.
Nobelstiftelsen ändrade plötsligt på traditionen att bjuda in alla politiska partier till Nobelfesten och uteslöt Sverigedemokraterna.

Nu ska man undersöka hur man ska ändra på det nämndemannasystem som vi haft sedan urminnes tider. Det är väl i sig inget fel att se över detta system men man måste förstås påpeka att det ska göras för att förhindra att sverigedemokrater kan sitta som nämndemän.

Och så påstår man att Sverigedemokraterna inte har något inflytande?

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Ändå finns det fortfarande idioter som inte inser sjuk-klöverns totala sammansvärjningar? Fackhelvetet har ju alltid låtsats stå på den svages sida, men jag genomskådade skiten redan på 70-talet...

Britt sa...

Det var likadant för mig. Jag var endast med i A-kassan. Man blev ju lite trakasserad av "fackbossen" på jobbet men det blev man ju även om man var med i facket. Såvida man inte tillhörde fanklubben förstås.