onsdag 1 februari 2012

Oärliga avsikter?

Om man skickar artiklar till tidningar är det inte säkert att de ser likadana ut i tidningen som när man skrev dem. Det är ynkligt att människor har så svårt att värna demokratin. Inlägget "Demokrati på Vänsterns villkor" här på bloggen skickades i sin helhet till både VF och NWT varav VF, än så länge, är enda tidning som lagt ut den. Där orkade de dock inte låta bli att förvanska betydelsen genom att ändra rubrik och stryka viktiga delar av artikeln.

Borttaget är:
och någon hade gjort en ”Hata SD- grupp” på facebook där man uppmanade andra vänsterungdomar att komma till skolan och störa vår frågestund.

Ingen hade väntat sig att det skulle hända något utöver det planerade eftersom vi i Karlstad aldrig har haft några större problem med att stå med bokbord på sta´n eller liknande aktiviteter. Småincidenter har väl inträffat men inget värre än att man kastat vårt material på oss eller i papperskorgen. Ja, vuxna människor beter sig faktiskt på detta vis ibland.

De elever som på allvar ville dra nytta av den här frågestunden fick inte en chans att utnyttja den möjligheten

Det här arrangemanget gick ut på att eleverna skulle få möjlighet att ställa frågor till alla partier. Svensk demokrati numera verkar dock inte innefatta sverigedemokrater, eller människor som vill ta till sig upplysning och bilda sig en egen åsikt.

http://www.vf.se/asikter/insandare/sdu-hart-trangt-pa-skola

Inga kommentarer: