lördag 11 februari 2012

Jag förstår inte att de inte förstår.

Jag tror att denna centerpartist har lyckats få med alla floskler som finns och glatt rabblar dessa utan att ha haft några som helst ambitioner att ta reda på fakta. Ska man känna sig trygg med sådana representanter i riksdagen?

"Utan influenser utifrån vore Sverige oerhört mycket fattigare. Exempel som Zlatan, pastan eller pizzan är ganska uppenbara, men fundera ett ögonblick på vad Värmland vore utan de invandrade belgiska vallonernas kunskap om järnhantering?

Sverige har traditionellt sett haft ett öppet förhållningssätt mot omvärlden, det har gjort oss till ett av världens rikaste länder. Ändå tycks debatten märkligt nog fastna i invandringens kostnader. Det är olyckligt ur flera perspektiv, för det första är det en otäck tanke att vår solidaritet och öppenhet begränsas av kronor och ören. För det andra finns det inget annat område där man väljer att endast titta på kostnaderna, men inte på intäkterna."

Läs mer!

3 kommentarer:

Blodsven sa...

"Finns inget annat område där man väljer att enbart titta på kostnaderna, och inte på intäkterna"
Denne helidiot måste vara sprungen ur CUFs skola för verklighetsfrånvända goddagspiltar. Lika bra att åka till jobbet ikväll så jag kan ta en whiskey för nerverna...

Britt sa...

Ämnet är ju allvarligt och även bristen på insikt.Jag kan ändå inte låta bli att även se det komiska i hennes föreställning av vad som är problemet.

Blodsven sa...

Ja, ska man skratta eller gråta? Det komiska som jag ser det, är väl isåfall att jag tänker på nå´n sorts lyteskomik...