lördag 3 september 2011

Jag avskyr falskheten hos partier som endast ser till opinionssiffror!

Det enda försonliga drag jag har kunnat upptäcka hos Vänsterpartiet är att de propagerat för ett utträde ur EU. Nu verkar det dock som om partiet tänker slopa kravet på ett utträde för att istället "aktivt försöka ändra EU inifrån". De har höga tankar om sin förmåga att påverka denna koloss där allt styrs av de största medlemsländerna. Lilla V har ju inte förmågan att ens påverka särskilt mycket här hemma så hur kan de inbilla sig att de ska kunna göra skillnad i EU?

Jag blir inte förtvivlad över deras uttalande för det gör ju att Sd blir det enda parti som inte vill ha med detta vansinnesprojekt att göra. Präktiga Miljöpartiet har väl för längesedan svikit sina ideal och är numera endast ute efter att skaffa sig platser vid det dignande smörgåsbord som stavas regering. Jag sitter själv som ledamot i ett kommunfullmäktige där Mp sänker sig till de lägsta tänkbara nivåer för att få tillgång till de viktigaste av viktiga kommunalrådsposter med tillhörande förmåner. Tala om att sälja sin själ. Mammon är numera deras ledstjärna och de verkar inte ha några som helst moraliska aspekter på detta.

Vänsterpartiet är inte långt efter med sina ansträngningar att visa sin humanitet genom att föreslå det ena efter det andra när det gäller att lägga kommuninnevånarnas pengar i den påse som avses försörja alla som kommer hit från övriga världen. Det anses väl nobelt att värna de stackars flyktingar som kommer hit endast för att få skydd mot våld och trakasserier. Kruxet är väl kanske att urskilja de som verkligen behöver skydd men där sätter våra svenska lagar stopp. Det anses ju kränkande att ifrågasätta människors härkomst och behov av skydd.

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Sanna idealister som befolkar partierna inom sjuk-klövern numera. Jävla tur man har whiskey och äkta outlawmusik att trösta sig med emellanåt....

Gammelsvensk sa...

Jag håller med i alla delar!