torsdag 8 september 2011

Välkomna i klubben!

Nu har en grupp socialdemokrater i Karlstad fått känna på hur det är att inte vara önskvärda p.g.a. sina åsikter eller partitillhörighet. Man kan förstå att de blir både frustrerade och förtvivlade över att inte få åka på sin årliga tripp till Vitryssland, bekostad av Palmecentret, men varför blir de förvånade? De är ju själva inte främmande för att neka andra personer deras demokratiska rättigheter som t.ex. att få framföra sina åsikter på skolor eller att ha torgmöten utan att bli överröstade.
Den egna medicinen är visst riktigt sur. Det verkar dessutom som att de mera ställt till besvär än gjort nytta för dem som skulle åtnjuta deras osjälviska omtanke om "vissa" medmänniskor.

"Nekas resa till Vitryssland"

3 kommentarer:

Blodsven sa...

Äntligen något positivt i jämmerdalen! Ger mig fan på att vitryssarna fått nog, och genomskådat sozzarnas listiga falskspel. Tror jag ska fira detta med att ta mig en whiskey och lyssna på Tompall`s härliga whiskeyröst....hehe..

Bloggläsare sa...

Socialdemokraterna hyser kanske en övertro på att deras blotta goda närvaro sprider välvilja över land och jord?

Nu gnäller de för att de utsätts för en orättvist behandling av en annan nation, en som sverigedemokraterna måste stå ut med i sin egen. Ofta av socialdemokraterna.

Vilka är snabbast framme att neka just sverigedemokrater delaktighet i olika sammanhang med anledning av deras partitillhörighet, om inte socialdemokraterna? Men när de utsätts för det själva låter det:

"– För att vi är socialdemokrater. Det är för jävligt."

Ja det är det, men det är i Vitryssland, det - de borde tänka på hur de själva agerar i Sverige, som ska föreställa en demokrati! Det borde leda dem till någon form av seriös eftertanke.

Som om det inte räckte: i den intrigskapande fantasin (som kännetecknar sunnebloggaren) görs ditt ironiserande över detta faktum till en analytisk dimension över situationen i Vitryssland. :-)

Han påstår att du ger de antidemokratiska krafterna där ditt stöd för att motverka socialdemokraternas goda insatser i Vitryssland. Man tar sig för pannan. Hur glapp verklighetskontakt har han? Han missade till och med ett öppet mål.

Dessutom kallar han dig för "den sverigedemokratiske antidemokraten, som hon nu otvivelaktigt visar sig vara".
För att du belyser att socialdemokraterna behandlas i Vitryssland som socialdemokraterna behandlar sverigedemokrater i Sverige.

Det hjälper inte att han redigerade bort smädelserna lite senare, sagt är sagt.

Britt sa...

Blodsven;
Tompall ligger i bilen men jag har ju andra "godingar" inomhus.

Bloggläsare;
Tack för din kommentar! Den sorten behöver man många av när man är sverigedemokrat."Sunnebloggen" har jag numera lärt mig att avstå ifrån eftersom skribenten där aldrig har något upplyftande att bidra med. Av någon anledning har jag visst blivit ett av hans mest älskade hatobjekt. Jag släpper inte längre fram hans kommentarer för de drabbar tyvärr även de som kommenterar på min blogg.