lördag 15 oktober 2011

Säpo hade inget bygglov!

Ofta funderar jag över hur människor ens kommer på tanken att undersöka olika förhållanden. Det senaste exemplet handlar om Lars Vilks och hans beskyddare från Säpo. Dessa har som tillfälligt "tak över huvudet" haft en husvagn uppställd på Vilks tomt. Någon har nu gjort sig omaket att ta reda på om bygglov finns för denna husvagn. Man frågar sig återigen om folk inte har något att fördriva sin tid med? Eller är det månne ren elakhet och en önskan att ställa till det för Lars Vilks?

"Konstnären Lars Vilks har livvakt eftersom han är mordhotad efter sina provokationer mot muslimer. Nu har dock livvakterna från Säpo fått oväntade problem. Den husvagn på Vilks tomt där de bor när de ska skydda konstnären, kräver bygglov, något som polisen saknar.

Hur länge Säpos husvagn har.... "

sveriges radio


3 kommentarer:

Blodsven sa...

Krävs det bygglov för husvagn? Nog fan för att det sitter en jävla massa pajaser i våra myndigheter, men snuten har väl för helvete särtillstånd i sådana här fall.

Here´s to many fools
that makes to many rules....

Gammelsvensk sa...

Det där med bygglov låter ju konstigt. Man får vinterförvara en husvagn på tomten men man får inte bo i den utan bygglov. Svenskt regelverk i ett nötskal. Någon har tydligen stenkoll på hur det står till hemma hos Lars Vilks.

Gammelsvensk sa...

Om Säpo får böta så lär det väl betalas med skattpengar. Staten betalar böter till sig själv??