fredag 21 oktober 2011

Det är inte alltid lätt att veta när man ska tycka hur.

Jag sitter som ledamot i kommunfullmäktige i Karlstad och där är de andra partiernas inställning till oss sverigedemokrater lite blandad kan man säga. Vi har väl egentligen inte haft så mycket obehag men det finns ju vissa som bara inte tål sverigedemokrater. De har kanske lite svårt att skilja på sak och person. Som tur är så är de allra flesta jättetrevliga.

Nu finns det ju dock några enstaka som absolut inte kan låta bli att spy galla över oss. En av dessa är (ska man säga naturligtvis) socialdemokrat. Han har vid några tillfällen skrivit om oss/mig på sin blogg och det är inte välvilja han utstrålar precis. Här är ett utdrag från ett av hans senare inlägg. Det handlar om den debatt som S och V uteblev från för att de blev placerade bredvid Jimmie Åkesson. Man kan säga att det börjar ju bra.

"Den politik vi står för, den syn vi har på solidaritet och omtanke om alla, oavsett vem man är är banne mig inget att skämmas över. Att hänvisa till att placeringen i tv-debatten är fel är barnsligt! Inte är svenska folket så dumma så att de skulle tro att vi har ett samarbete med rasisterna bara för att vi råkar stå på samma rad i en tv-debatt."

Är det någon mer än jag som tycker att det här stycket är motsägelsefullt på något vis?

http://christiannorlin.se/?p=445

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Motsägelsefullt är ju ett lindrigt ordval! Vågar påstå att det är en hjärndöd rövslickare av värsta sort, som inte har ett jävla dugg intresse av demokrati om det inte är lönsamt för skithögen själv och hans gelikar....

Btw...Tompall´s sista är jävligt njutbar tack vare hans underbara röst, om man bortser från de religiösa tankarna...

Gammelsvensk sa...

Han är nog en ungtupp som vill komma sig upp här i världen och i politiken verkar chanserna vara ganska stora, förutsatt att du väljer rätt parti och flyter med när det gäller åsikter. Han har redan ett inte föraktfullt antal åtaganden. Tyvärr!

Vad heter Tompalls sista? Jag fick ett tips om en sida där det finns hur mycket som helst. Den kanske finns med där.