onsdag 1 juni 2011

Och allt har vi lånat utifrån!

Idag har hembygdsföreningen haft sin manifestation för mångfald i Karlstad. Jag var inte närvarande på torget men av vad man kan se på Värmlandsnytt så var det ganska glest i leden och av mångkulturen såg man inget alls. Vi fick återigen höra att vi lånat allt utifrån och att vi alla är lika men svenskt är det inte. Bara modernt??

Jag tror mig kunna påstå att inslaget på nyheterna ställer Sverigedemokraterna i en betydligt bättre dager än den multikulturella kvinnan som inte verkar bry sig ett dyft om Sverige och våra traditioner. Vad är hembygdsföreningar till för?
Värmlandsnytt

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Att vara så fånigt, äckligt PK som hemslöjdskonsulenten gör mig ärligt talat riktigt orolig för våra barns framtid. För att riktigt förtydliga sitt svenskförakt, så var häxan tvungen att bära något som så mycket som möjligt påminner om en slöja. Ger mig fan på att kärringen är skatteavlönad dessutom....Får öppna baren redan nu känner jag...

gammelsvensk sa...

jag har väldigt svårt att förstå hur vuxna människor kan låta sig manipuleras på detta vis. Kan det vara för att visa sig märkvärdiga eller är de bara fega? I vilket fall så bottnar det ju i ren dumhet.