fredag 25 mars 2011

Mona Sahlins hat är kompakt.

Mona Sahlin har nu hållit sitt avskedstal på Socialdemokraternas kongress. Det är för mig obegripligt hur en människa så ohämmat kan visa sitt hat mot ett parti vars värderingar hon inte delar. Hon bara måste kasta sina spyor på Sd även när hon står inför sin egen sorti, vilken har sin orsak i ett uruselt partiledarskap som ledde till att hon fick avgå, och att partiet för en tynande tillvaro. Med tanke på hur hon uppträder så kunde man tro att det är Sverigedemokraternas fel att hon fått gå. Hon kungjorde att hon alltid kommer att avsky oss "rasister" och uppmanade alla sina partikamrater att fortsätta hennes gärning och göra allt som står i deras makt för att krossa oss.

Det kommer att bli intressant att se hur den nye partiledaren Håkan Juholt kommer att förhålla sig till oss. Lika rabiat som Mona Sahlin kan han väl ändå inte bli? Det återstår att se. Han är ju dock socialdemokrat och risken finns att även han känner en ohämmad rädsla för att Sd ska växa. Han kanske delar Monas syn på demokrati och då vet han ju att man är demokrat endast om man tycker "på rätt sätt".

2 kommentarer:

Blodsven sa...

Varken såg eller hörde subbans självömkan, vilket beror på att jag blir spyfärdig av att både se eller höra denna vidriga bedragerska. Att denne Junholt skulle bete sig annorlunda än de övriga odemokratiska gamarna i sozzehelvetet, är nog lika troligt som att hoppas vinna högsta vinsten på lotto...

Gammelsvensk sa...

Förmodligen har du rätt. Han är väl bara lite försiktigare. Meningen med honom är väl att han ska locka väljare även från Sd och då är det ju inte så bra att reta upp folk. Några stackare kommer säkert att gå på det.