måndag 2 maj 2011

"En atombomb ligger gömd i Europa."

"Khalid Sheikh Mohammed, som påstås vara hjärnan bakom 11 septemberattackerna 2001, har i förhör påstått att al-Qaida gömt en atombomb i Europa som kommer att explodera om Usama bin Ladin fångas, avslöjar filer som släppts genom Wikileaks. Mohammed har också i förhör berättat att ledarna för al-Qaida såg attackerna mot World Trade Center på tv i ett hus i Pakistan, enligt Wikileaksfilerna."

-Amerikansk militär har dödat Usama Bin Laden!

Nu kan man ju undra om hotet verkställs trots att Usama inte är tillfångatagen och att Europa inte är inblandat i hans död? Vi får väl hoppas att det bara är tomma ord. Det brukar ju vara så med de som gapar värst. Å´andra sidan kan man ju heller inte vara säker på att uppgifterna om hans död är med sanningen överensstämmande. I krig och politik är ju allt tillåtet sägs det. Obama har ju hittills varit misstänkt både för att själv vara muslim och att inte alls vara född i USA och därmed inte skulle ha haft rätt att kandidera till presidentposten. Den som lever får se och under tiden kan vi ju bara titta på och hoppas att Sveriges intentioner att alltid "ligga i framkant", och vår strävan att lägga oss i allt som händer i världen, inte kommer att leda oss i fördärvet.
Enligt uppgift vill Obama begrava Bin Laden till sjöss enligt muslimsk sed. Jag har inte tidigare hört att det är sed bland muslimer att göra så. Vill man av någon anledning att det inte ska gå att identifiera honom?
Al -Quaida- en atombomb.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag ville bara göra en snabb kommentar säga att jag är glad att jag hittade din blogg. Tack