torsdag 12 april 2012

Vad är kriterierna för att få ingå i Expo- familjen?

Kanske är det ett ohämmat hat till SD och partiets sympatisörer? Trots alla ansträngningar att skriva artiklar om olika rörelser i världen så lyckas de alltid på något vis klämma in
Sverigedemokraterna på ett hörn. Förutsatt att det handlar om något negativt förstås.

Nu har de släppt rapporten "Counterjihadrörelsen".
"Martha Hannus är huvudförfattare till rapporten och tycker att det är viktigt att uppmärksamma rörelsens intolerans mot muslimer, men också deras försök att kapa termer som "mänskliga rättigheter" och "yttrandefrihet".
Vad då kapa? Det står väl var och en fritt att använda svenska språket för att framföra sina åsikter. Det brukar vara lättast att få fram vad man vill ha sagt på det viset, om man nu råkar befinna sig i Sverige.

Jag har väl en åsikt om varför vissa människor kan tycka att det är ok att spränga människor i luften men inte ok för andra att prata om det. Den åsikten är däremot inte helt okontroversiell.
Konstigt land vi lever i.
Till rapporten

1 kommentar:

Anonym sa...

MIGRATIONSDOMSTOLARNA OCH DEN SMYGANDE GENOCIDEN

Redan när Sjupartiets förslag om att delegera den yttersta beslutanderätten i PUT-ärenden till särskilda migrationsdomstolar, anade jag ugglor i mossen.

Samtidigt kunde jag förstå, att riksdagen inte kunde göra annat än att motta detta förslag med acklamation.

Resultatet kunde inte bli annat än ett, när frågan om utbytet (utplånandet) av det svenska folket helt och hållet lades i händerna på Sjupartiets egna, politiskt tillsatta nämndemän (apparatchikar) och kärriärsugna jurister med befordran i sikte (andra apparatchikar).

Idag publicerar Avpixlat en minst sagt talande lista över hur perfekt migrationsdomstolarna faktiskt utför sitt uppdrag:

http://avpixlat.info/2012/04/13/migileaks-daliga-sarskolor-i-kosovo-ger-familj-put/

Sprid länken.

/ Info